(Ver)eeuwig(d)

2

(Ver)eeuwig(d)

Al jaren kom ik bij Gino in de shop.
Meer dan 10 jaar geleden begon het allemaal met wachttijden van +/- 8 maanden.
Gino staat bekend vanwege zijn superstrakke lijnen.
Dan maar geduld opbrengen tot de dag daar is. Als die dag dan eindelijk aanbreekt, laat je een simpele zwarte tribal zetten want dat was toen hip haha.
Tegenwoordig ben ik helemaal omgeslagen naar kleurtattoo’s. Gino maakt schitterende tattoo’s in kleur dankzij zijn techniek en het gebruik van bizarre contrasten!
Dit zijn mijn 2 tattoo’s waar ik het meest trots op ben.
Op mijn linker onderarm een hart in vuur en vlam voor mijn vriendin. Zij is mijn ware. De ene persoon vraagt zijn partner ten huwelijk en ik verklaar haar mijn eeuwige liefde op deze manier.
Op mijn rechter onderarm staat een tattoo voor mijn dochter, geboren op 3 maart 2015. Je eigen vlees en bloed, dat moet gewoon vereeuwigd worden op mijn lijf! Ik heb al vrij snel na de geboorte deze tattoo laten zetten. Een vette roos en een prachtige klok met de exacte tijd dat zij op de wereld kwam.
Ik wil Gino bedanken voor alle tattoo’s die hij bij mij door de jaren heen heeft gezet. Hij is een echte kunstenaar, een artiest.
Gr.

Marcel

newskool heart red rose tattoo nl
roos klok clock newskool uurwerk red rose tattoo nl
newskool heart clock roos klok uurwerk red rose tattoo nl

Klik op de foto’s voor de fullscreen versie. Voor een overzicht van alle Stories behind the Tattoos van cliënten van Red Rose Tattoo, klik hier